Publicerad

Klara för VM

Ikväll meddelade ÖtillÖ-organisationen meritplatserna till ÖTILLÖ The Swimrun World Championship 2017. Jag och Anna är sjukt glada att kunna berätta att Team Crawlkurser.com kommer står på startlinjen för tredje året i rad!

Förra året höjde vi ribban rejält till 10:30 h och hoppade 30:01 m över… vilket fortfarande känns ofattbart. Vi har inte hunnit fundera på några nya mål men 9:29:29 känns väl jämt och snyggt.

Nu fortsätter vi nöta längder med kompisarna i crawlkurser tills det blir säsongspremiär i Hvar den 2 april. Vi har ett helt gäng tävlingar planerade för att stå på startlinjen så redo som möjligt… men det berättar vi mer om inom kort…

Publicerad

Nu laddar vi för årets stora händelse på MARSTRAND

98872217

 

 

 

 

 

 

 

 

I sommar får västkusten en ny utmaning för den sim- och löpsugne: fem mil löpning och sex kilometer simning. – Intresset för swim-run-tävlingar är helt hysteriskt, säger Peter Ahlberg, arrangör av Marstrand Openwater Swimrun. Peter Ahlberg jobbar som simtränare och hade förra året en enorm tillströmning av vuxna som ville lära sig simma crawl. Och många av dem har som mål att tävla. Det fick Peter Ahlberg att börja fundera på att arrangera en egen tävling. – Här i Marstrand har man bra erfarenhet av att arrangera event och det är ett perfekt område för en sådan här tävling, säger han.

Läs hela artikeln från GP.

Publicerad

Swimrun i klassisk miljö

MARSTRAND OPENWATER SWIMRUN
MarstrandOpenWater är en extremsport-tävling som planerar att genomföra ett swimrun i området runt Marstrand under sommaren 2014. Swimrun innebär att lag om två personer tävlar om att ta sig från start till mål genom att simma mellan och springa över öarna utmed en snitslad tävlingsbana.

Bansträckning
MarstrandOpenWater Swimrun, Ultra 18 öar passareras i Marstrands unika miljöer. Totalt springer man 52 km och simmar 6 km.
MarstrandOpenWater Swimrun Sprint, är en kortare bana på 28 km. Totalt springer man 26 km och simmar 2 km.

Anmälan 15 februari
Anmälan görs här på hemsidan. Vi öppnar 15 februari 2014 klockan 24.00 och tar emot anmälningar. Man anmäler sig i lag om två och två. Vi har tre olika klasser: Dam, Herr och Mix.  Det är endast möjligt att anmäla sig till en klass och en bansträckning.

www.marstrandopenwater.se

78009d031e-Karta